Katrien Sansen familiaal bemiddelaar Elan-Groepspraktijk Merksem

Marjan Meyvis
Lichaamsgerichte coach, auticoach
(jong)volwassenen

Ma - VM - NM
Vr - VM - NM

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bel katrien sansen Elan-Groepspraktijk Merksem 0472 - 254 628

If you die, body and mind separate; 

if you live and you separate body and mind,

you live a dead life”

(Master Li)

Ik ben Marjan, gepassioneerd & ervaren coach. Ik ben gefascineerd door de ontwikkeling en groei van de mens in zijn geheel & in verbinding met elkaar. “Mensen zijn mensen, dankzij andere mensen”. Het is mijn passie om mensen te inspireren en word enorm gelukkig als ik verbinding met anderen kan ervaren. Zeker als iemand zijn innerlijke kracht en durf vindt om het eigen pad te bewandelen.

Ik geloof in de verborgen kwaliteiten die iedereen bezit; zij wijzen mensen de juiste weg.

Ik ben een zacht persoon die van mens tot mens naast je staat in jouw reis van persoonlijke ontwikkeling, en bied je een vertrouwde en veilige plek waar jij de tijd en ruimte krijgt om helemaal bij jezelf thuis te komen. Met liefdevolle aandacht hou ik een spiegel voor, zodat jij steeds verder kan ontplooien en ontwikkelen.

Lichaamsgerichte coaching?
Lichaamsgerichte coaching is een holistische benadering waarbij we bewustzijn creëren over de verbinding tussen lichaam & geest. Via aanraking, ademhaling, energetische oefeningen en beweging verkennen we de signalen van het lichaam. Het doel is niet alleen fysieke ontspanning, maar ook het bevorderen van emotioneel welzijn en spirituele groei.
Dit proces stelt je in staat om spanningen, negatieve gedachten en opgekropte emoties los te laten, waardoor er ruimte ontstaat voor een hernieuwd gevoel van helderheid en innerlijke rust.

Vastgehouden spanningen en emoties in je lichaam krijgen liefdevolle aandacht zodat deze tot uiting kunnen komen en losgelaten kunnen worden. Je leert steeds meer te gaan vertrouwen op jouw lichaam en gaat het meer en meer als innerlijk kompas gebruiken. Je komt dichter bij jezelf en vanuit die diepe connectie met jezelf ben je in staat diepgaande relaties aan te gaan met anderen. Er staat jou een duurzame en positieve verandering vol levensenergie te wachten.


Wanneer is deze lichaamsgerichte coaching iets voor jou?

Je ervaart stressklachten en je bent op zoek naar de balans tussen spanning en ontspanning.
Je wil inzicht in jouw spanningsklachten en in wat er gebeurt met jouw systeem. Om daarna zachtjes ruimte te creëren om weer jouw pad te vinden en te bewandelen.
Je merkt een energie of een blokkade die in de weg staat om jouw leven te leiden. Je wil deze onderzoeken, aandacht geven en in beweging brengen zodat jij je vitaal gaat voelen op emotioneel, fysiek en mentaal niveau.
Je hebt lichamelijke klachten en/of voelt je moe en je vindt geen helder antwoord in de medische wereld. Je bent benieuwd naar de holistische kijk op jouw klacht en wil leren luisteren naar je lichaam wanneer het nog fluistert.
Je botst op een levensvraagstuk of keuze en je wil je lichaamsbewustzijn vergroten om vanuit heel je zijn een antwoord te vinden. Je bent op zoek naar JOUW antwoord in plaats van de gekende paden en verwachtingen uit onze maatschappij.
Je laag zelfbeeld zit in de weg om te leven vanuit vertrouwen & vrijheid. Je bent op zoek naar je innerlijke kracht en je wil met beide voeten stevig op de grond in het leven staan.
Je loopt telkens vast en wil een diepere persoonlijke groei en ontwikkeling. Je weet goed de “ondergesneeuwde” lagen in jezelf te omzeilen tijdens gesprekken met een therapeut, coach of psycholoog. Je bent klaar om je masker zachtjes neer te laten, je dieper weten te laten spreken en ernaar te handelen.

Of

Heb je een vermoeden / diagnose van Autismespectrumstoornis.
Dan ga ik graag met jou op een lichaamsgerichte auti vriendelijke manier aan de slag.

Opleiding/training:
Opleiding lichaamsgerichte coach
Bachelor in de orthopedagogie
Bachelor na bachelor Autismespectrumstoornis
Methodiek Training coaching, intervisie en supervisie
Coachen doorheen de logische niveaus
Oplossingsgericht werken
Nazorg bij schokkende gebeurtenissen
Opleiding Vertrouwenspersoon
Opleiding ademcoach

 

Vorige pagina