magali renier

Magali Renier
Logopediste

MaNM - AV
Wo - VM - NM
Do - NM - AV

mail Magali Renier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
bel Magali Renier 0468 - 295 666

 

 

In 2011 studeerde ik af als logopediste aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen (nu Thomas More). Al vroeg in de opleiding ervaarde ik dat ik het liefst met kinderen wilde werken. Om me hierin nog wat verder te verdiepen, volgde ik de BANABA opleiding ‘Zorgverbreding en Remediërend leren’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Deze opleiding rondde ik af in 2012. Kort daarna ben ik gestart als zelfstandige logopediste. Om up to date te blijven met de nieuwste kennis en ontwikkelingen probeer ik regelmatig bijscholingen te volgen. Daarnaast ben ik lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten.

In de behandeling staat het kind centraal, maar een goede samenwerking tussen de school, de ouders en de therapeut is belangrijk om tot een optimale begeleiding van uw kind te komen. Daarnaast is ook het welbevinden van het kind belangrijk. Tijdens de therapie zal er op een zo speels mogelijke manier gewerkt worden, om zo de motivatie van uw kind te bewaren.

logo typ10In augustus 2020 volgde ik de opleiding TYP-10. Via deze cursus kunnen we kinderen in 10 lessen blind leren typen, en dit op een leuke en speelse manier. Voor meer informatie hieromtrent kan u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vorige pagina