Bij een ‘wandel-gesprek’trekken we er 2u op uit in een park of bos.

(Wandel-gesprekken met Greet Essing)

Wandel-gesprekken zijn therapeutische gesprekken die één of enkele keren doorgaan. De kracht ervan ligt niet in een duurzaam engagement maar in de korte ont-moet-ing. Met gerichte verkennende en coachende vragen probeer ik de thema’s te verkennen die je bezig houden en je blik te verruimen. Waar je mogelijks vastloopt in een verengd beeld, probeer ik je ‘breedhoeklens’ te activeren zodat er nieuwe perspectieven ontstaan. We bekijken waar je (terug) verbinding kan maken met de waarden, de dromen en de mensen die je dierbaar zijn. Omdat mijn rol in het gesprek zich beperkt tot die van de ‘onbekende passant’ kan je ‘veilig’ vertellen: er zal niet worden geoordeeld en er hoeft geen weerzien te zijn als je dat niet wil.

Al wandelend proberen we in beweging te krijgen wat vast liep of dreigt te raken. We hebben oog voor wat zich aandient onderweg en wat inspirerend werkt. Doel van een wandel-gesprek is dat je de tools en de zin krijgt om zelf verder te exploreren (of dat je de moed en een manier vindt om anderen te betrekken in je zoektocht).
Waar mogelijk geef ik je graag suggesties mee, gaande van specifieke informatie of lees- en kijk-tips, tot tips over mogelijk verder te bewandelen paden.


EEN WANDEL-GESPREK KAN HELPEND ZIJN BIJ:

  • Concrete, afgebakende vragen over de gang van zaken in je leven, of vragen rond te maken keuzes (bvb. wel of niet blijven in werk, huis, relatie, wel of niet een behandeling starten of een therapeutisch proces aangaan,…).

  • Bezorgdheden over persoonlijke issues die meer of minder duidelijk zijn.

  • Vragen en twijfels rond onderwerpen die moeilijk te bespreken zijn met mensen in je omgeving.

  • Vragen rond identiteit, gender- of seksuele oriëntatie, existentiële, filosofische vragen.

  • Alles waar ik niet aan dacht maar waarvoor je zelf denkt dat een wandel-gesprek nuttig kan zijn.


Ps:
Bij slecht weer gaan gemaakte afspraken gewoon door. We passen ons aan aan de omstandigheden onderweg.

Tarief: 2u aan 130€

Greet Essing, psychotherapeute en relatietherapeute in Elan Groepspraktijk Merksem

Greet Essing
Psychotherapeute,
Relatietherapeute & Supervisor
Volwassenen & koppels
meer info

Alle dagen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
contacteer Greet Essing 0471 - 600 777

Vorige pagina